Motto:
Medicii nu greşesc, doar pacienţii ori înţeleg ceva greşit ori reacţionează greşit la un tratament corect!?
(Principiul de bază al medicinei moderne sau în curând)

Wednesday, October 13, 2010

23) Continuare

După toate acestea, aşa pe 21 Septembrie am fost solicitat să mă prezint în scopul eliminării "teroristului" din burtă la spital. Pe data de 23 am fost operat fără probleme. Prin două tăieturi la partea de jos a abdomenului mi s-a plasat acolo pentru "neutralizarea" anevrismului de pe aorta principală un stent iar mai departe s-a înlăturat obturaţia Arterei Iliaca stângă concomitent cu plasarea unui "cross over bypass" prin care se alimntează de acuma cu sânge piciorul drept.
La nivelul zilei de azi încă cicatricile mă cam supără la fel ca piciorul drept care mai este puţin umflat. În acest timp, mai exact pe 21 Septembrie am aflat că a fost găsit un donor compatibil de celule stemm!? Ca urmare, poate cam exagerat şi pripit, am insistat ca pe datat de 04 Octombrie să fiu externat chiar dacă cu câta febră (38,3) pentru a putea fi la termenul din 05 Octombrie de la Heidelberg. N-am greşit. Aici am fost luat sub lupă şi mi s-a propus că ar fi bine dacă aşi rămâne acolo . . . Încântare, doar că, când am văzut cu ce rezultat a încercat medicul din Heidelberg să îl lămurească pe cel de dincolo referitor la ce, cum şi cu cea ar fi de făcut şi între timp nu s-a mai putut abţine şi a pufnit în râsm-am hotărăt să rămân în Heidelberg. Înţeleaptă hotărâre. Ăştia m-au căutat prin toate orificiile şi când nu au găsit orificiu corespunzător scopului urmărit au "făcut unul". Important le-a fost să determine exact cauza stării mele febrile. Nasol este că la ora actuală, cu cea mai mare probabilitate, se pare că aceasta nu s-a datorat vre-unei infecţii ci datorită revenirii leucemiei!?
"nu zi hop până nu au sărit şanţul"
Urmarea? Păi momentan transplantul pentru care m-am bucurat aşa de tare trebuie amânat şi trebuiesc făcute tratamente pegătitoare suplimentare!?

No comments:

Post a Comment